Caraway Finland jalostaa kuminaa.

Englannin kielen sana Caraway tarkoittaa suomeksi kuminaa.
Kuten varmaan ymmärrätte nimestä Caraway Finland, on tässä kyse kotimaisesta kuminasta.

Caraway Finland ja 500 sopimusviljelijää.

He jalostavat Suomalaisten sopimusviljelijöiden kasvattamaa kuminaa. Yritys on vuodesta 2004 lähtien jatkuvasti panostanut kehitykseen, jotta he voisivat taata parhaan mahdollisen Suomalaisen kuminamarkkinan.

Caraway

Tällä hetkellä yritys tekee yhteystyötä noin 500 sopimusviljelijän kanssa Suomessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että maanviljelijät viljelevät kuminaa ja Caraway Finland jalostaa sekä myy tuotteen.

Melkein kaikki Suomalainen kumina myydään ulkomaille. Suomalaisen kuminan osuus on noin 30% koko maailman myynnistä.

Paras mahdollinen jalostus.

Caraway Finland sijaitsee Närpiössä, pohjanmaalla Suomessa. Täältä löytyvät modernit toimitilat, sekä viimeisin tekniikka innovatiivisine ratkaisuineen.

Suomalaisen kuminan korkea öljypitoisuus on tulosta pitkistä kirkkaista kesäöistä. Tämä yhdistettynä huipputasokkaaseen jalostukseen, takaa suomalaisen kuminan korkean kysynnän maailmalla.

Tehtaanjohtaja Dan Kjällberg toimii neuvonantajana sopimusviljelijöille, sekä kuminan viljelijänä.
Jotta hän parhaiten voi vastata kysymyksiin sekä antaa neuvoa viljelijöille, hän näkee sen itsestäänselvyytenä, että myös hän toimii kuminan sopimusviljelijänä.

Oletko kiinnostunut sopimusviljelystä? Klikkaa tästä!

Miten kuminayritys sai alkunsa?

2000-luvun alussa Torbjörn Engelholm alkoi tutkia uusia vaihtehtoja perinteiselle suomalaiselle viljelykselle, myös tuolloin oli vaikea kilpailla maailmanlaajuisesti perinteisillä suomalaisilla viljoilla.

kummin

Harkittuaan Torbjörn päätti kokeilla kuminan viljelemistä, ja kohta oli ensimmäinen itsekasvatettu kumina puitu, sekä ensimmäiset vientisuhteet perustettu.

Tästä lähtien Caraway Finland on keskittynyt saavuttamaan parhaan mahdollisen laadun koko yritystoimintaansa.

Yritys sai hiljattain FSSC 22000 – sertifikaatin, joka on yksi korkeimmista elintarvikesertifikaateista. Tämä sertifikaatti, sekä yrityksen kokoaikainen kehitys vahvistaa yrityksen asemaa jatkuvasti maailmanmarkkinoilla.

Haluatko lukea enemmän yrityksen, sekä perustajan taustasta?klikkaa tästä!

Oletko kiinnostunut tietämään enemmän kuminan viljelyksestä? Lue enemmän klikkaamalla tästä tai ota yhteyttä suoraan meihin, me vastaamme mielellämme kysymyksiinne.