Joulutervehdys! | Caraway Finland Skip to main content

Joulutervehdys!

Hyvä sopimusviljelijä!

Alkuun haluamme kiittää sinua arvokkaasta panoksestasi viljelijänä kuluvana vuotena! Ilman viljeltyä raaka-ainetta ei ole lajiteltavaa, pakattavaa eikä myytävää.

Viljelysopimus
Viljelysopimukset kasvukaudelle 2023 on nyt julkaistu Viljelynetissä kotisivuillamme. Sieltä löydät viljelysopimukset sekä kuminalle että korianterille, riippumatta siitä viljeletkö luomuna vai et. Muista, että viljelysopimukset tulee uusia vuosittain. Jos tiedät jonkun muun viljelijän, joka haluaisi ryhtyä sopimustuottajaksi, voit vihjata hänelle Ryhdy sopimustuottajaksi-lomakkeesta kotisivuillamme.

Mikäli sinulla on ongelmia Viljelynetin kanssa, ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse tai soittamalla numeroon 06-2243600.

 

Sota Ukrainassa vaikuttaa sekä markkinoihin että ihmisiin. Energian ja lannoitteiden hinnat ovat ennätyskorkeita, joka vaikuttavat sekä viljelijöihin että kuluttajiin. Voimme olla onnellisia siitä, että Suomessa on rauha, mutta Ukrainassa ei ole rauha. Joulukorttien ja joululahjojen lähettämisen sijaan olemme lahjoittaneet merkittävän summan Suomen Punaiselle Ristille humanitaariseen apuun Ukrainaan.

 

TOIVOTTAEN TODELLA HYVÄÄ JOULUA JA HYVÄÄ UUTTA KUMINAVUOTTA!

Caraway Finland Oy

Joulutervehdys!
Frida-Maria, Mark, Jonathan, Christoffer, Matias, Patrik, Simon ja Torbjörn.