22. Varastointi ja kuljetus | Caraway Finland Skip to main content

22. Varastointi ja kuljetus

Kuminaa voi varastoida siiloissa, vaunuissa tai suursäkeissä. Kertakäyttösäkkejä varastointiin ja kuljetukseen voi ostaa meiltä. Kun kuminaa varastoi, on tärkeää, että se peitetään välttääkseen lintujen jätöksiltä jne. Jos kuminaa varastoi suursäkeissä, täytyy se varastoida kuivalla paikalla esim. puulavojen päällä. Muussa tapauksessa on riski olemassa kosteuden muodostumiseen ja siten homeen muo- dostumiseen sen seurauksena.

Korjattua kuminaa otetaan vastaan Caraway Finlandilla vastaanottopisteessä Närpiössä. Kuminaa voi toimittaa irtotavarana tai suursäkeissä. Kun kyse on kuminan suursäkkikuljetuksesta, voimme tarjota Kuljetusfirma Prosin palveluita, mutta saa myös käyttää omaa kuljetusta. Meillä ei ole omaa toimitussopimusta kenenkään kanssa irtotavaratoimituksille.

Kuva
Prosi

Säkkien purkua, joita Prosi on kuljettanut Caraway Finlandille.

Kuminaa otetaan vastaan ajanjaksolla 1.8. alkaen aina seuraavaan vuoteen 30.6. saakka. Toimitukset tapahtuvat viikoittain siten, että jokaiselle viljelijälle jaetaan arpomalla toimitusviikko postinumeron mukaan. Täten voivat viljelijät, jos niin tahtoo, tehdä yhteistyötä toimitusten kanssa.

Kuva
Leverans av kummin

Kuminan Irtotavaratoimitus